Zomer in Nederland

In het begin hield ik de moed erin maar inmiddels ben ik klaar met deze schone schijn.. alhoewel, zo scheen er tenminste nog iets.

Het is iig niet de zon want die durft zich hier niet meer te laten zien. Het regent, al dagen en misschien zelfs wel weken.

Huug ligt boven ziek in bed en slaapt. Hij heeft hoge koorts en kreunt zachtjes. Ik ben veel bij hem omdat hij dat fijn vindt maar nu laat ik hem even. Ons mannetje♡

Beneden is het ook rustig. Hier wordt hard gewerkt aan de knutsel/tekening voor Claartje haar juf die volgende week jarig is. Ze is er druk mee en maakt echt iets moois.

Sam zit moedeloos op de bank met haar gsm in de hand te wachten op beter weer. Ze is moe. Het was een pittige week waarin ze haar nieuwe klas heeft ontmoet en veel schoolspullen heeft gekocht. 

Amber is bij een feestje van een klasgenootje en logeert bij een vriendin. 

Oma is jarig en daar zouden we eigenlijk naartoe gaan maar dat gaat niet nu huug ziek is. Jammer maar..het is zoals het is.

Pepijn is in Mallorca met vrienden en heeft het heel erg leuk. Bij hem schijnt de zon wel. Gelukkig want het is hem gegund!

Er heerst hier rust en daar kan ik erg van genieten.