Yes we did it :-)

Wat een TOPavond!

Eerst dus super gezellig en lekker gegeten. Tof gesprek gevoerd met een van dr helden die Nederland rijk is. Het was namelijk een man die al 25 jaar met zijn stichting een groep verstandelijk beperkte mensen voorziet van een prachtig avontuur. Wat een bevlogen en warme man. Blij dat onze wegen kruisten, ook al was het maar heel kort!

Daarna met zijn 6en de auto in op zoek naar wilde dieren met als grote wens een eland in het wild tegen te komen.

Dat is gelukt 🙂 We hebben er 1 gezien. Wat een mooi beest! En er vlogen ook nog wat hertjes en konijnen voorbij. Top!

O ja, en Claartje zag ook nog een zebrapaard. Wij zagen vooral een pony met een gestreepte deken op zijn rug maar.. sssttt.. niets tegen Claartje zeggen. 🙂  ♡

image

3 antwoorden op “Yes we did it :-)”

  1. Wauw jongens, wat een fantastische foto’s. Het ziet er allemaal supermooi uit daar! #jaloers 😉 Lekker van genieten en uitrusten. Blijf jullie nog even volgen hoor. Dikke kus, Shelly & Fam.

    1. Hej hej 😀 Leuk. We rijden nu richting het zuiden.. weersverwachting was niet best in het noorden 🙁 liefs!

  2. http://www.we12travel.nl/liefs-uit-zweden-mag-ik-voor-altijd-blijven/ (kwam ik net toevallig tegen)
    Pijn, wat moeten we nou doen??? We dachten dat het belangrijk was…. Hoe is het weer bij jullie? Hier vandaag erg warm als je moest werken, ik dus 🙁 Morgen wordt het geloof ik iets minder met later op de dag kans op buien) Gaaf dat jullie een eland hebben gespot trouwens, jammer dat het geen stoere vent was, ziet er nóg indrukwekkender uit denk ik. Hebben wij ook nog nooit gezien, alleen dames. Groetjes….

Reacties zijn gesloten.