Turkije-> Best friends for ever!

De lange, natte, koude herfst kreeg teveel grip op mijn gemoedstoestand en ik MOEST eruit. Gelukkig vonden Pepijn en de kids dit geen probleem en was alles logistiek ook nog te regelen dus was mijn volgende taak het zoeken van een metgezel.

Dat bleek niet zo lastig want een van mijn beste vriendinnen, Daphne, kon ook wel wat zon en vooral rust gebruiken. Een dag later boekten we en een week later zaten we al in het vliegtuig om nog geen vier uur later te landen in de lente van Turkije. Jas uit, slippers aan zeg maar šŸ™‚

Het hotel was GEWELDIG, het weer ook en ik heb vreselijk genoten met en van mijn reisgenoot. We hebben heerlijk aan het strand gelegen, gegeten, gedronken, geshopt, gelachen, geslapen, gekletst en zelfs vaak gehuild van het lachen! Het was echt fantastisch!