Steengoede Line ;-)

Zomaar een dag eerder dan gepland op de boot.

De voorbereidingen verliepen boven verwachting en we voelden ons goed dus zijn we vrijdagavond om half elf vertrokken richting de boot vanuit Frederikshaven richting Oslo.

De boot was luxe maar de tocht was lang. Na onszelf 10 uur nauwelijks vermaakt te hebben kwamen we dan eindelijk op zaterdagavond aan in Oslo.

Hej hej ScandinaviĆ« šŸ™‚ We are back!

image

2 antwoorden op “Steengoede Line ;-)”

  1. Leuke foto’s, inderdaad een mooie boot zeg! Geen houten-banken-kont dus. Toen ik vanmiddag je broek (Pepijn) van de lijn haalde, viel er een sleutel uit met Vasco hanger. Die is ook weer schoon, waar is ie van, toch niet vergeten? Ontdekt dat jullie NNO van Oslo zitten, benieuwd of jullie Noorwegen nog verder doen of naar Zweden uitwijken. Gastank mag je houden maar probeer hem in te wisselen/in te leveren als je een nieuwe nodig mocht hebben want hij is w.s. niet meer in te ruilen hier. De Gemeente accepteert hem ook niet. De membraan moet wel terug!!! Meter 2: 6/7 13.00 uur: 85286. De piepers koken, de beenham zit in de oven en de broccoli gaat zo de pan in. Het is bijna 6 uur, jullie zullen nu w.s. ook eten. Bewolkt hier, vanmiddag 29 gr., nu 23 en ze hebben het over onweer. Hoop dat bij jullie de regen is vertrokken. Nou, groetjes maar weer en tot de volgende keer, doeiiiiiiiiii.

    1. Hi. Top. Nee hoor. Was van pepijn zijn school die sleutel.. we zijn inmiddels dus in Zweden. Ligt ons toch meer denk ik.. wij vandaag weer n prachtige dag gehad. Lekker piepers gegeten en de kids worden nu vermaakt door de camping. Ff rust šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.