Over

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” parallax_enable=”” parallax_ratio=”0.8″ parallax_opacity=””][vc_column width=”1/1″ reveal_effect=”none”][lab_team_members columns_count=”3″ reveal_effect=”fadeInLab” hover_style=”full” img_size=”large”][lab_team_members_member image=”4280″ name=”Claartje Albers” description=”Claartje is de hekkensluiter maar gedraagt zich vooral als de koningin van ons gezin.
Ze is net 4 geworden en gaat inmiddels dan ook met vreselijk veel plezier naar school. Ze heeft veel vriendinnetjes en houdt van alles wat roze is en met prinsessen, Dora of Frozen te maken heeft. “][lab_team_members_member image=”4281″ name=”Hugo Albers” description=”Hugo is onze enige zoon. Hij is 6 en houdt enorm van voetbal.
Hij speelt graag met zijn vrienden van school en met zijn beste vriend Tijs.
Huug is lief, druk, mooi, druk, slim, druk, zorgzaam en had ik al gezegd dat hij ook een beetje druk is?? 😉 “][lab_team_members_member image=”4067″ name=”Amber Albers” description=”Amber is de jongste van de tweeling en dus ook 10 jaar oud.
Ze doet het prima op school, heeft veel vriendinnen waar ze graag mee naar het zwembad gaat. Ook zij voetbalt graag en heeft inmiddels haar eigen youtube kanaal. Mocht je haar willen volgen, stuur dan vooral even een mailtje voor het adres!”][lab_team_members_member image=”4060″ name=”Sam Albers” description=”Sam is de oudste dochter want ze is een kwartier ouder dan haar tweelingzus. Dit vindt ze heel erg belangrijk 😉
Ze is 10 jaar en gaat lekker op school. Ze voetbalt graag en is tegenwoordig vooral te vinden op Insta, What’s app en YouTube 🙂 “][lab_team_members_member image=”4160″ name=”Wieke Albers” description=”Wieke is de creatieve en drijvende kracht van het gezin. Haar creativiteit zet ze niet alleen in voor haar gezin maar ook voor haar ondernemingen Home Inc. en Ghost, the writers agency.
Wieke heeft een warm, ongeduldig, impulsief, ondernemend en zorgzaam karakter.
Ze is interieurontwerper en schrijft veel blogs en reviews voor verschillende sites. “][lab_team_members_member image=”4391″ name=”Pepijn Albers” description=”Pepijn is onze Pater Familias en een techneut in hart en nieren. Hij is zelfstandig ondernemer, leraar mechatronica en thuis ook altijd bezig met het inzetten van zoveel mogelijk techniek op zoveel mogelijk vlakken.
Denk aan domotica, infomatiesystemen en nog veel meer.
Pepijn is een rustige, innemende zorgzame en vreselijk lieve vader en echtgenoot. “][/lab_team_members][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is het antwoord op deze som ? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.