No Make Up

Voordat we op vakantie gingen had ik de ingeving geen make up mee te nemen.

Dit om ruimte te besparen, mijn dure spulletjes niet te verhuizen en gewoon eens blij te zijn met mezelf (noem het acceptatie).

Dag 1 ging prima. Net als dagen 2, 3, 4 en 5. Maar vandaag is dag 6 aangebroken. Gisteren natuurlijk lekker geshopt. Geweldig geslaagd en een prachtige lange bloemenjurk gescoord waar “Wieke” op stond 🙂

Zo direct gaan we lekker uit eten. Niets chics, geen sinaasappelsaus of quinoasalades gewoon lekker eten. En daarna gaan we naar de elandenspotplek die we de Nederlandse eigenaar van de camping vakkundig afgetroggeld hebben. Alleen maar om te benadrukken.. niets chics, gewoon lekker eten.

Maar dus met zonder (;-)) make up… De mascara die ik “toevallig” nog in mijn handtas (in mijn grote, groene moederhandtas ipv mijn gouden designer MK tas wel te verstaan) had zitten heb ik inmiddels aardig misbruikt en met de meiden hebben we elkaars haar gedaan.

C.T. afkicken dus. Maar ook fijn. De acceptatie is dan misschien nog niet volledig maar.. we’re getting there! Be Free!

image

Eén antwoord op “No Make Up”

Reacties zijn gesloten.