Nieuwe baan

Na ruim 9 jaar high-tech geknutsel bij Hembrug Machine Tools is het tijd geworden voor iets nieuws. En wel op 3 minuten fietsen van huis !

Per 1 feb ben ik begonnen als software engineer bij de Fa. Sollas in Wormer. Sollas is een 65 jaar oud familie bedrijf wat folie verpakkings machines maakt. Denk hierbij aan de doorzichtige folie om een parfum verpakking heen.

Net als Hembrug bedient Sollas een klein segment van de markt door een specialisme. Sollas is o.a. gespecialiseerd in snelle en flexibele machines met een korte omsteltijd. Dit verkrijgen zij momenteel door alle bewegingen uit te voeren met servo motoren ipv curve schijven. Zij zijn momenteel marktleider in het toepassen van deze techniek. Tevens wordt er hard gewerkt aan het kunnen folie verpakken van flessen en andere vrije vormen.

Ter uitbreiding van het kennisniveau omtrent deze technische ommekeer ben ik daar aangenomen. Ik zal me daar vooral bezig gaan houden met software- en motion taken. Vanwege mijn uitstekende mechatronische kennis en ervaring ben ik de juiste persoon op de juiste plek. Ik hoop hier weer een lange tijd met veel plezier mijn technische creativiteit te kunnen benutten.