Meester Albers

Ga je naar de schoolreünie van je oude MTS wordt je gevraagd om er leraar te worden. Geloof me, dat is even slikken. Maar wel een eer. En misschien zelfs wel leuk en welkom.

Na goed nagedacht en overlegd te hebben zijn Wieke en ik het eens dat dit wellicht precies is wat wij nu als gezin nodig hebben. Dus heb ik mijn baan bij Sollas in Wormer opgezegd. Sterker nog ik heb een vast contract afgewezen. De baan bij Sollas bracht me helaas niet de uitdaging die ik zocht en even een ander carrièrepad is eigenlijk wel welkom. Dus nam ik de baan tot technisch leraar aan de MTS in Amsterdam graag aan.

Inmiddels ben ik het afgelopen half jaar aangesproken met Meester Albers en het bevalt me uitstekend! De baan past me perfect en ik haal veel voldoening uit het overbrengen van mijn technische kennis. Als vader van 4 heb ik natuurlijk ook genoeg levenslessen te delen en die combinatie is uitdagend en leuk.

Momenteel volg ik zelf ook een opleiding tot leraar. Dit is pittig maar prettig omdat ik natuurlijk veel te ontwikkelen heb op dit vlak. Naar verwachting rond ik deze opleiding in Mei 2016 af. Maar met mijn ervaring lukt het stil krijgen van die gasten natuurlijk prima 😉

wpid-IMG_20140303_173559.jpg