Kleine meisjes worden groot.. ♡♡

Kon niemand me erbij vertellen hoe snel ze groot worden toen ze werden geboren?
Ik stel me dit zo voor dat Dokter Brouwer ze een voor een op mijn belachelijk grote, slappe en lege buik legde en mijn pols vastpakte, met zijn serieuze blik de mijne zocht en dan zei ” Let op meissie, ze worden sneller groot dan je denkt”. En dat ik dan ontdaan zou knikken ter bevestiging.

Dat is dus niet gebeurd en nu zit ik met de gebakken peren. Want..onze meiden zijn namelijk in 1 klap groot geworden. Bijna letterlijk overnight. Gewoon pats boem.

Waar ik daarvan kon dromen toen ik midden in de nacht flesjes zat te geven en wanneer nummer 1 lag te krijsen omwikkeld door een badcape in de wastafel terwijl nummer 2 aan de beurt was en gilde in het inmiddels aardig afgekoelde badwater.

Ben ik nu toch behoorlijk onder de indruk. Melancholie heeft mijn rationaliteit ingehaald vrees ik. Dat brengt veel tranen en bewondering met zich mee.  Bewondering voor de leuke meiden die zich ontwikkelen tot jonge dames en zich op geheel eigen wijze door de wereld beginnen te bewegen. Onder andere op hun nieuwe fiets 🙂

In dezelfde winkel waar we 7 jaar geleden twee kleine K3 fietsjes kochten met bijpassende mandjes en sliertjes hebben we dit weekend twee middelbare school-proof transportfietsen gekocht. Ik zag ze hangen de sliertjes. Wachtend op een nieuwe eigenaresse, zo’n schattige van een jaar of 4 met staartjes en/of vlechtjes en van die schattige kleine regenlaarsjes… ♡

Maar ook bewondering voor Pepijn en mij want, ik weet het we zijn er nog niet maar we zijn een flink eind onderweg, we did it. We kregen op jonge leeftijd twee kleine meisjes in een flat zonder lift en met een immer bijna lege bankrekening en het is ons gelukt om van deze twee kleine meisjes twee prachtige jonge dames te maken die naast mooi, lief, heftig, creatief, eigenwijs vooral vreselijk zelfstandig zijn. De flat hebben we verruild voor een heerlijk gezinshuis met bijbehorende trampoline en zonder labrador. Zelfs de bankrekening is voortaan aardig gevuld alleen nu even niet. Maar alles voor de kinderen he;-)

How time flies..

#trots

image

image

image

image