5 antwoorden op “In de rij bij de boot naar Oslo”

  1. Hej! Het is dus gelukt!! Alleen weten we nog niet of jullie daadwerkelijk mee mochten. Hopelijk is het rijden vannacht goed gegaan, we zijn benieuwd hoe het bevallen is. Hebben de kindjes lekker geslapen? Hier vandaag niet de verwachtte hitte. Vanmorgen was het erg heet en prompt kregen we om 10 uur al visite wat dus niet de bedoeling was maar het was eigen schuld van ons. Vanmiddag was het 28 graden met een briesje dus heel goed te doen, net niet te warm door het windje. Toen de laatste visite tegen half 11 vanavond wegging was het nog ‘maar’ 20 graden, heerlijk! We hebben dus een hele gezellige dag achter de rug en denken dat jullie nu vast wel allemaal in dromenland zijn na zo’n trip. Veel plezier, mooi weer en groetjes van ons! We kijken uit naar de volgende foto’s XXX

    1. Yep. Waren op tijd en konden mee. Reis ging goed. Bootreis ook, was wel lang en uiteindelijk saai. Maar prima. Inmiddels lekker aan t genieten!

  2. 5 juli, 14.00 uur, meterstanden: Meter 1: 95384 – – – meter 2: 85290. Vaatwasser leeggehaald en de binnenplanten maar wat water gegeven vanwege de hitte. Na weer 31 graden flink wat wind en een bui van een minuut of 10. Nu, 19.00 uur, brandt de BBQ weer en gaan we de restjes opmaken. Het is heerlijk weer. Volgens mij komt de regen jullie kant op, helaas. Maar misschien lost het op. Ik zag dat het in Oslo ook erg warm was vandaag, zijn jullie al naar de Kontiki en het Vigelandpark geweest? Denk dat Wieke dat wel erg mooi zal vinden. Groetjes!

    1. Hej hej.. we zijn Oslo niet in gegaan en zijn er voorbij getrokken. Op zoek naar avontuur en mooie natuur 🙂 Inderdaad geregeld buien gehad vandaag. Morgen beter weer. Bedankt voor de hulp thuis! Gezien hoe achterlijk netjes het was. Onthoud het maar goed want zo ist niet vaak 😉

  3. Gelukkig waren jullie dus op tijd, mooi. Geen dank en ja, het huis is super, het viel je vader al op 🙂 Nou ja, laat ik niks zeggen, of het hier altijd zo netjes is, pffff.

Reacties zijn gesloten.