Dinner @Las Palmas by Herman den Blijker

Dus we zijn een weekendje weg. Omdat het organiseren hiervan sterk leek op het opzetten van een militaire operatie belde ik pas op donderdagavond naar restaurant Las Palmas in Rotterdam.

Meneer Reimers nam op keurige wijze de verantwoordelijkheid voor de andere kant van de lijn en was bezig om mij op gepaste wijze mede te delen dat ze volgeboekt waren en er zelfs een wachtlijst was opgesteld. De teleurstelling moet door de lijn voelbaar geweest zijn want meneer Reimers vroeg of het een bezwaar was later aan te schuiven. Omdat hij me toch aan de lijn had zette hij ons direct op de lijst. Opgelucht haalde ik adem. En we hadden er meteen vreselijk veel zin in.

Na ingecheckt te hebben bij hotel New York wat op 100 meter afstand ligt van Las Palmas schoven we iets over negenen aan bij het restaurant dat wordt bestiert door het bekende duo. Alles was perfect geregeld en we werden in de watten gelegd. Heerlijk om zo verzorgd te worden en onafgebroken te kunnen praten samen.

We hebben genoten van de aandacht, spannende smaakcombinaties en elkaars gezelschap.

Wij kunnen dit uitje iedereen van harte aanbevelen.

image

Eén antwoord op “Dinner @Las Palmas by Herman den Blijker”

  1. Leuk! Dat was dus mazzel hebben dat jullie alsnog konden aanschuiven. Het hotel schijnt ook bijzonder te zijn. Ik vind het wel grappig dat je het ene moment in NY zit en 10 min. later in Las Palmas, flink temperatuurverschil zeker ? 🙂 Opa V. heeft trouwens laaaaaang geleden, op één van zijn vaartochten, onze hond meegenomen vanuit Las Palmas. Dat kon ruim 60 jaar geleden blijkbaar nog gewoon. Hij heette Wolly. Het moet trouwens wel zijn laatste vaartocht geweest zijn want meteen daarna ging hij in Zweden wonen. Veel plezier nog en hopelijk gaat het niet regenen. Doeidoei XXX

Reacties zijn gesloten.